IK BEN KAY

EIGENAAR

EN PERSONAL TRAINER

Wie is Kay Olofsen? Ik ben iemand die al jaren lang met sport bezig houdt, ik vind het belangrijk dat je sport als een hobby moet gaan zien en vanuit daar kan je steeds meer gaan bouwen naar je doelstellingen. Zelf is Atletiek mijn sport achtergrond dit heb ik op hoog niveau mogen bespelen en nog steeds top 10 van Nederland met Kogelstoten.


In mijn werkverleden heb ik 9 jaar bij Frits van der Werff gewerkt hier ging ik altijd met plezier heen, maar in mijn achterhoofd was ik altijd al bezig om meer te willen en wat dat wist ik toen nog niet. Ik heb mogen genieten van het leven om daarin ook mijzelf tegen te komen. je bent dan ook nooit te oud om te leren in je leven vind ik.

Nadat ik mijzelf heb mogen leren kennen had ik dan eindelijk in 2019 besloten om voor mijzelf tegaan als ondernemer, dit was een stap naar een onzekere tijd maar ook een tijd met vele mooie momenten die ik ging ondernemen.

Ik die bootcamp wilde combineren met de Tourmanager van MR. Polska dat ging leuk maar ik wilde groeien met het bedrijf toen corona in ons leven kwam moest ik een stap terug maken en dat was om bedrijfsleider te worden van een splinternieuwe vestiging van BigGym "Hoorn" hier heb ik nog meer plezier gekregen in de sport dat de keuze al snel gemaakt was om nu mijn bedrijf als personal trainer te gaan laten groeien. Ik kwam in contact met PUUR PT hier heb ik mijn basis gezet, Ik kreeg al snel aanvragen waardoor ik grote kon worden dit heb ik aangepakt en de volgende stap te maken richting Loods45. maar binnen een half jaar moest ik wel nog een stap gaan zetten ik groeide zo hard dat ik hier wel iets moest gaan doen.


En nu..?


Heb ik dan mijn eigen Personal Training studio in Enkhuizen. Ik ga hier al mijn klanten helpen met hun doelstellingen. Ben super trots op wat ik n u allemaal voor elkaar heb gekregen en ik wil jullie daarom ook graag meenemen in miijn groei van het bedrijf...Mocht je na dit alles nog vragen hebben dan nodig ik je maar al te graag uit om dan een keer te komen trainen bij mij.


Tot hopelijk snel...